SMS

• Een SMS template invullen

1. Log in op je account 2. Selecteer de gewenste template 3. Bij 'Aan' kan je de ontvangers selecteren. Hierbij kies je uit de variabelen die bij data set zijn geladen 4. Wanneer je op het venster van...

• Een SMS template opstellen

1. Log in op je account 2. Maak een SMS template aan 3. Geef de template een naam 4. Selecteer de dataset waar de template aan gekoppeld dient te worden, of upload een nieuwe 5. Daarna geef je de temp...