Wat zijn de elementen van 'mijn profiel'?

Uw profiel:

1. Mijn gegevens. Deze optie vindt u terug onder uw naam, hier kunt uw gegevens inzien waarmee u bent geregistreerd in het systeem.

2. Wachtwoord wijzigen. Deze optie vindt u terug onder uw naam, rechts bovenin de tool.

3. Google authenticatie activeren. Als u deze instelling activeert word u voortaan bij het inloggen gevraagd om een extra pincode. Wanneer u op activeren klikt ziet u een QR code. Deze QR code moet gescand worden met de google authenticator app. Deze kunt u downloaden via de play store of app store.

4. Uitloggen. Rechts bovenin vindt u onder uw naam de mogelijkheid om uit te loggen.