Ik ben beheerder namens het bedrijf, wat zijn de extra functies?

Bent u beheerder in de tool namens het bedrijf waarvoor u werkzaam bent? Dan heeft u extra rechten, die u rechts bovenin terugvindt onder uw bedrijfsnaam. Hieronder vindt u een beschrijving van deze functies:

1. Gebruikers: Hier ziet u een overzicht van alle medewerkers die toegangsrechten hebben, en dus gebruiker zijn, binnen de tool. Hier kunt ook nieuwe gebruikers toevoegen middels de knop gebruikers aanmaken.

2. Koppelingen: Hier ziet u een overzicht van alle verzendmogelijkheden. Bijvoorbeeld fysieke post met een 24-,48- of 72 uur bezorgkader. Hier stelt u uw communicatiekanalen in. Deze stelt u in alvorens u het volledige proces gaat starten (de stappen uit deze handleiding). U kunt in een later stadium kanalen toevoegen of verwijderen.

3. Lettertypen: Gebruikt u afwijkende lettertypen binnen uw eigen huisstijl? Dan kunt u deze hier uploaden.Let op het dient te worden geüpload met een ttf-bestandsformaat.

4. Bedrijfsbeheer: Hier ziet u, mits u hier rechten heeft, welk bedrijf/sub bedrijven gekoppeld zijn binnen uw account. Deze weergave kent een gelaagde structuur. Op iedere laag kunnen toegangsrechten ingesteld worden.