Ik wil mijn wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord kunt u alleen wijzigen wanneer u ingelogd bent in de tool.

1. Rechts bovenin onder uw naam ziet u de mogelijk wachtwoord wijzigen.

2. Vul hier uw nieuwe wachtwoord in en herhaal dit ter verificatie.

3. Klik op de knop wachtwoord wijzigen ter bevestiging. Uw nieuwe wachtwoord wordt op die manier geactiveerd.

Let op! Het wachtwoord moet aan minimale eisen voldoen, i.v.m. veiligheidsredenen. De eisen zijn: 1 hoofdletter, 1 cijfer, 1 vreemd teken en minimaal 8 karakters lang.