Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten?

1. Klik op de knop 'wachtwoord vergeten?'. Er opent een nieuwe pagina.

2. Vul daar uw persoonlijke e-mailadres in. Wanneer u op de knop wachtwoord opvragen hebt geklikt ontvangt u een tijdelijk wachtwoord in de inbox van het e-mailadres dat u zojuist hebt opgegeven. Soms komt deze link in de spambox terecht, dus vergeet deze niet te checken wanneer u geen mail ontvangt.

3. Klik op inloggen rechtsboven in het scherm. Zo kunt u de inlog procedure opnieuw starten.

4. Vul uw persoonlijke e-mailadres in en het nieuwe wachtwoord dat u heeft ontvangen in de e-mail.